Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/76/150276/ennoble.org/public_html/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

劑量選擇@犀利士25毫克/50毫克/100毫克,应该服用哪一种? 犀利士,是美國藥研發的對心理性勃起障礙有獨特療效的ED藥物。犀利士CIALIS台灣官網| 線上購買犀利士、原廠藥品!

Martin Granholm

Partner och Mentor i Finland

Martin Granholm

Jag är född 1946 i Jakobstad, en industristad på västkusten i Finland. Efter avslutad skolgång avlade jag min diplomingenjörsexamen vid Åbo Akademi år1971, ett universitet där jag senare förlänades en hedersdoktorstitel. För en finsk ingenjör var det ett naturligt val att ta anställning i skogsindustrin, ett engagemang som i mitt fall blev långt. Då var skogbolagens antal ett 20-tal. När jag pensionerade mig 2005 fanns det tre stora kvar. Jag hade då gått vägen från forskningsingenjör till Vice VD i UPM-Kymmene Abp.
Under denna period har jag intresserat mig för många frågor utanför det dagliga arbetet. En intressant period hade jag på 80- talet då jag engagerade mig i lokalpolitiken i Jakobstad som invald både i fullmäktige och stadsstyrelse. Det politiska nätverk över hela landet som jag då skapade upprätthåller jag ännu i dag.

En annan helhet jag aktiverat mig är Handelskammarrörelsen i olika former. Den lokala handelskammaren, Centralhandelskammaren, Tysk-Finska Handelskammaren, Finsk- Amerikanska Handelskammaren där jag haft eller har styrelse och ordförandeuppgifter.

Mina styrelseuppdrag inom pensions och försäkringsbranschen liksom ordförandeuppdraget inom det finska järnvägsbolaget har gett mig en insikt om olika organisations- och ledningsstrukturer. De nuvarande styrelseuppdragen inom familjeföretag och fonder är ett ytterligare komplement till denna erfarenhet.
Mitt arbete inom skogsindustrin från forskning, projekt, produktion, administration till medlemskap i den högsta ledningen har inneburit en roll i fusioner och företagsköp. En annan utvecklig har varit att vara med och leda utvecklingen från ett finskt bolag till ett världsbolag aktivt på alla kontinenter. I dessa processer har jag utvecklat min syn på organisationer, ledarskap och människor inom olika företags- och globala kulturer.

E-mail: martingranholm@ennoble.org

Print Friendly